måndag 21 juni 2010

Fotbollsuppvärmning

Efter marathon har ölen fått högre prio än löpningen. Alltså i bemärkelsen sociala aktiviteter. Löpning blir det när det finns tid. Ganska ofta ska det nog finnas tid. Sub40 är fortfarande målet!

I fredags "hej då"-after work, lördag bröllop (inte kungligt), söndag pub... Måndag seg, inte i lungorna såklart men lite i benen. Så det fick bli så kallad fotbollsuppvärmning. Indianhopp, skridskohopp, sparka rumpa, sidledshopp, skridsohopp, baklängeslöpning, det var lite kul. Jag tror på't. Kanske kan bli en trend?

8,5km/5:22
181/154

3 kommentarer:

  1. Har kört lite enligt samma princip (inte fotbollsuppvärming). Planen är att inte kör så planlagt, bara försöka få in lite tävlingsfart varje gång. Har märkt att det fungerar bäst på mig. Söp hela lördagen och rökte ett paket cigg. Blev ganska förvånad då jag sprang med lätta steg och låg puls på söndagen. Antar att hårdkörning märks relativt omgående, hade sovit gott också ;)

    SvaraRadera
  2. Man måste ju hitta en plats där INGEN kan se en...

    SvaraRadera
  3. Hårdkörning = löpning eller toppsupning? :)

    Ja, på Årstafältet är det (nästan) ingen som ser en när man springer baklänges. Men det skulle vara utmanande att köra fotbollsuppvärmning på t.ex Nytorget en solig sommardag...

    SvaraRadera