torsdag 28 oktober 2010

Skog, mörker, backe


SNCF är klara med tunneln sen någon vecka tillbaka så nu kan jag springa längs havet både till skogen och till IP:n, ett stort lyft. Ganska rejält med råttor i tunneln till havet, men det har avtagit sen i somras, mindre att äta nu?

Körde backe idag, lite längre än tänkt, 4km för att jag springer så mycket platt annars. Blev totalt 2km uppför, så ca 15 x 133m. Några av sträckorna kan kategoriseras som uppvärmning, var ganska kall i benen, sprang i shorts och tror det var lite under 15C. Snabbaste: 35 sek, långsammaste: 52 sek, helt meningslösa siffror när man inte vet hur brant backen var. Okej, den var "ganska brant". Sprang i kolmörk skog med pannlampa, man blir på alerten på ett skönt sätt. Tappar lite grepp om var man befinner sig, kunde lika gärna ha varit i den mörka skogen i Årsta, wow!

Har märkt att kläderna luktar lite rök efter att jag sprungit på kvällarna här, vet inte om det är privatpersoner som eldar ved eller vad det är, har frågat runt lite men inte lyckats luska ut vad det är...

Totalt:
12km / 5:39
177 / 148

2 kommentarer:

  1. Kul ställt du verkar vara på! Snart kommer väl David på besök?

    Ta lite häftiga bilder på er själva och dina löparkompisar!
    Kan bli riktig Petraklass på detta! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, David kommer 11:e november. Får ta och skaffa en liten kamera som får plats i shortsen, så jag kan fota lite mer... :)

    SvaraRadera