måndag 1 november 2010

32 km simning

Försökte vänta ut regnet men förgäves. Tåg till Nice för att springa tillbaka till Antibes / Juan-les-Pins. Torrt i Nice när vi började springa men så fort vi kom in på Promenade des Anglais satte ett "heavy rain" igång. Och det avtog inte på hela rundan. En bit efter la Promenade blev Erwan påcyklad bakifrån av en cyklist som inte riktigt anpassade farten efter väderleken. Cyklisten flög i backen men kunde fortsätta oskadd om än ganska förbannad. La route du bord de mer (vägen som går längs havet) var avstängd för biltrafik från Villeneuve-Loubet till Fort Carré pga vädret. En ganska trevlig sträcka att ha för sig själv. Ca 8 km flack raksträcka.

Började med 18km i lite under 5:00-fart för att sen speeda upp det sista 10km, ca 4:30-fart. 28km och målgång i Juan-les-Pins och dyngsur. Tänkte ta tåget hem en station till Antibes, väntade i 20 minuter när den passiva haschrökningen i väntkuren och den påtagliga kölden började bli för mycket och jag sprang hem istället. Haha, vänta 20 minuter på tåget när det bara var 4km hem, knäppt ju. De sista 4 kilometrarna skulle man kunna kalla "extrêmement agréable". Så till slut blev det 32km...

Mycket tjat om att vara dyngsur men det här är första långpasset jag har kört där jag i princip rakt igenom har varit plaskvåt, kan om inte annat vara bra för återhämtningen när benen är konstant nedkylda?

28km / 4:44
(20 minuters vila, dyngsur, 50cl Coca-Cola, 126g Twix, passiv haschrökning)
32km / 4:46
181 / 160

1 kommentar:

  1. Den där Erwan verkar vara en snabb jävel, precis som du. Säkert att det inte var han som sprang på cykeln? :)

    SvaraRadera