lördag 17 mars 2012

Shout it out



Performance Prediction Marathon: 4:10:24

Jobbar på att hitta motivation. Sällan sugen på att gå ut och springa. Tog med iPoden idag. Lyssnade först på Tankesmedjan i P3, det minst dåliga humorprogrammet i kanalen. Sen lyssnade jag på catchig schlager/Guettamusik. Fick extra fart i benen när jag lyssnade på David Lindgren med Shout it out. Jag skäms lite, men jag är ju halvironisk.

3 kommentarer:

  1. Kollade på David Lindgren nu, han ser ju ut som att han jobbade med ekonomisk rådgivning förutom jumpaskorna.

    Jag har inte heller så mycket motivation att gå ut och springa nuförtiden. I år har jag bara sprunit ensem en enda gång och det var på en lunch på jobbet. Annars har det bara varit med klubben eller så har jag cyklat eller kört tennis.

    Nu har jag kört två intervallpass utan Garmin, funkar utomordentligt så länge man har en hare... sen frågar man bara haren hur snabbt han sprang.

    Idag gick jag 7km i Cannes, skulle köpa en grej...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Utan Garmin, utan facebook, jaja. Försöker du komma på positiva saker med att inte ha en fungerande Garmin?

      Jag sprang för övrigt 12 km idag med en pace 5:23. Då säger Prognosmodellen Dave Cameron att jag skulle klara ett Marathon idag på 5:56 (4:10:24 alltså).

      Undrar om det inte är lite väl optimistiskt.

      Radera
  2. Alltså min Garmin fungerade utomordentligt, bara det att den blev stulen i inbrottet. Positiva saker med att vara utan den är ju att man slipper ta på sig den, det tar ju några sekunder och så slipper man vänta på att den har tagit emot sateliterna...

    Jag tror nog att performance predictorn är lite optimistisk men inte jätte...

    SvaraRadera